about_us

ЗА КЛИНИКАТА

Viadent Clinic е създадена през 2007 г. от д-р Кирил Дечев.

От тогава насам клиниката е имала хиляди пациенти, чиито клинични казуси са варирали от съвсем банални до много сложни.

Екипът ни е малък, но обединен от общи ценности: добрата грижа за пациента е наш приоритет.

Ние вярваме, че всеки доверил ни се човек трябва да си тръгва усмихнат и щастлив от резултатите от цялостното лечение.

mobile_02a

ЗА КЛИНИКАТА

Viadent Clinic е създадена през 2007 г. от д-р Кирил Дечев.

От тогава насам клиниката е имала хиляди пациенти, чиито клинични казуси са варирали от съвсем банални до много сложни.

Екипът ни е малък, но обединен от общи ценности: добрата грижа за пациента е наш приоритет.

Ние вярваме, че всеки доверил ни се човек трябва да си тръгва усмихнат и щастлив от резултатите от цялостното лечение.

Защо Viadent Clinic?

Идвайки при нас пациентът може да разчита, че ще получи комплексна грижа с перфектни резултати. Във Viadent Clinic се гордеем, че решаваме оптимално всеки индивидуален случай постигайки максимално добро съотношение цена/качество.

Всичко под един покрив

Във Viadent Clinic можете да получите чисто нова усмивка, независимо от проблема, който имате.

Клиниката предлага пълния спектър стоматологични услуги, предоставени от специалисти в съответната област. Това включва естетична стоматология, ендодонтия, хирургия, детска стоматология, ортодонтия, имплантология, ортопедия и парадонтология.

Работа с новородени бебета

Viadent Clinic е уникална с работата си новородени. Д-р Кирил Дечев е от малкото спциалисти в страната, който отстранява къси френулуми (юздички) на бебета и деца посредством лазер. Манипулацията е безболезнена и затова се извършва без упойка, обикновено е безкръвна и позволява бебето да се нахрани веднага. Бебетата се ползват с предимство и не е необходимо да чакат за свободен час – манипулацията се извършва максимално бързо, за да се гарантира успешното хранене и развитие на детето.

Как постигаме
перфектни резултати?

Освен на високия професионализъм на екипа, във Viadent Clinic разчитаме и на модерно оборудване, което е от съществено значение за провеждане на качествено лечение. Viadent Clinic разполага с:

Дентален Лазер Waterlase

Waterlase е продукт на многогодишни инженерни и научни изследвания. Той позволява биологично, ефективно „микро изпаряване” на зъб, кост или мека тъкан.
WaterLase използва уникално, мощно взаимодействие между 2780 nm лазерна дължина на вълната и патентован вода/въздух спрей, който реже и оформя прицелни тъкани без контакт, топлина, вибрации или натиск. Това прави манипулациите с WaterLase много по-безболезнени и безкръвни в сравнение с класическите. Вече можете да забравите страха си от бръмчащите машинки и иглите.
Вижте тук как работи лазерът.

Избелващa лампa Beyond Polus

Избелващата лампа Beyond Polus не създава UV лъчение и позволява на денталния лекар да регулира интезивността на светлината в зависимост от състоянието на зъбите на пациента. В комбинация с уникалнен гел само с една процедура за 30 минути се постигат предсказуеми и дълготрайни резултати.
Beyond Polus е спечелила множество международни награди.
Вижте как работи системата тук.

Центрофуга „Medifuge CGF”

С помощта на Medifuge CFG се приготвя концентриран растежен фактор (CGF) от собствената кръв на пациента без добавяне на външни субстанции. Растежните фактори са протеини, които регулират сложните процеси на зарастване на раните и подобряване на лечебните способности на организма без странични ефекти. Полученият концентрат с активни протеини се използва при хирургични манипулации, за създаване на мембрани, лепило и подпомагане на възстановяването на тъканите.
Повече за концентрирания растежен фактор, както и за това как преминава процедурата, можете да видите тук.

Дентален микроскоп
Universa 300, Moller Wedel

Микроскопът MÖLLER UNIVERSA 300 дава възможност за висококачествено ендодонтско лечение – откриване, прохождане и разширяване на коренови канали. С помощта на микроскопа отстраняването на счупени в каналите инструменти става много по-успешно.

Рентген My Ray

С помощта му на място в клиниката могат да се правят сегментни рентгенови снимки. Изображенията са дигитални и се съхраняват на собствен сървър.